Tue toimintaa

Tee tärkeä lahjoitus satakuntalaisen sydäntyön hyväksi. Sydän tekee hyvää, sinun avullasi.

Satakunnan sydänpiiri tarvitsee toimintansa tueksi sekä yksityishenkilöiden että yritysten apua. Tutustu varainhankintaamme ja löydä oma tapasi tukea sydämen hyvinvointia. Lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden tukemiseen ja hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen. 

Tililahjoitukset

Lahjoituksen voit tehdä suoraan Satakunnan sydänpiirin tilille.

Pankki                                             Tilinro                                              BIC

Länsi-Suomen Osuuspankki          FI70 5700 8160 9268 74             OKOYFIHH

Nordea                                            FI41 1545 3006 1003 29             NDEAFIHH

Merkkipäivälahjoitus

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa tärkeä merkkipäivä? 

Tee merkkipäiväkeräys ja pyydä onnittelijoita osoittamaan merkkipäivämuistamiset sydäntyön hyväksi.  Lahjoitukset käytetään satakuntalaisen sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen. Voimme lähettää tiedon onnittelijoista sekä lahjoitussummasta, kun olet etukäteen ilmoittanut meille keräyksestä. 

Lisätietoja merkkipäivälahjoituksesta antaa Marja Kiviniemi marja.kiviniemi@sydan.fi tai 02 -6411 406

Muistokeräys läheisesi muistolle

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa. Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen Satakunnassa. Muistokeräyksen lahjoituskohteen voitte myös itse tarkentaa. Kerro meille keräyksestä ja toimitamme teille keräyksen jälkeen kerätyn summan ja tiedot keräykseen osallistuneista.

Lisätietoja muistokeräyksestä antaa Marja Kiviniemi marja.kiviniemi@sydan.fi tai 02 -6411 406

Yritysyhteistyö - yhdessä sydämen asialla

Etsittekö yrityksessänne luotettavaa yhteistyökumppania lahjoituskohteeksi? Sydäntyö on eettisesti kestävä tuen kohde. Yhteistyökumppanina yrityksenne on mukana edistämässä satakuntalaista kansanterveyttä sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamista. Kysy lisää yritysyhteistyöstä ja sydäntyön tukemisesta. Yhteyshenkilö yrityssopimuksissa on Susanna Lehtimäki susanna.lehtimaki@sydan.fi tai 044-734 7300

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2017/294.
Keräyslupa on voimassa 15.3.2017-31.12.2018 ainoastaan Satakunnan maakunnassa: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.