Hankkeet

puulistojen_kokoaminen_verkkosivut_sydanpiiri.jpg

Verkkopuntari on Satakunnan Sydänpiirin kehittämä verkkopalvelutuote painonhallinnan ja elintapamuutoksen tueksi.

Verkkopuntari 2.0 -hanke

Satakunnan sydänpiirissä on käynnissä 2017-2020 Verkkopuntari 2.0 - työikäisten toimintakyvyn parantamiseksi -hanke. Hankkeen tavoitteena on kehittää järjestölähtöistä elintapaohjausta. Koska kaikki eivät halua osallistua ryhmämuotoiseen painonhallinnan ohjaukseen, Satakunnan sydänpiirissä on kehitteillä myös yksilövalmennuksen työkalu. 

Lue lisää Verkkopuntarista www.verkkopuntari.fi.

Lue Verkkopuntari- kokemuksista ja katso video: Raijan tarina.

Verkkopuntari 2.0 -hankkeen puitteissa tarjotaan satakuntalaisille, 18-64 -vuotiaille henkilöille mahdollisuutta osallistua maksuttomasti Verkkopuntari-ohjelmaan. Ilmoittaudu mukaan täältä

Järjestöissä toimivia terveydenhuollon ammattilaisia koulutetaan hankkeen aikana maksutta Verkkopuntari-ohjaajiksi. Tietoa seuraavista koulutuksista saat Verkkopuntari-tiimiltä numerosta 050 342 8945 tai Satakunnan sydänpiirin toimistolta 02 6411406.  

Onko Sinulla on toiveita tai kehittämisehdotuksia koskien Verkkopuntaria, ota yhteys hankkeen projektikoordinaattori Johanna Toivolaan p. 050 342 8945 tai johanna.toivola@sydan.fi 

Verkkopuntari 2.0 -hanke on osa sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaa Suomi100 -avustusohjelmaa, jota koordinoi itsenäinen valtionapuviranomainen sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).